Allergener | |
1 | Hvete |
2 | Skalldyr |
3 | Egg |
4 | Fisk |
5 | Soya |
6 | Melk |
7 | Sennep |
8 | Bløtdyr |
9 | Mandler |
Hav og Sjø |
|
|
Villkveite, asparges, hollandaise |
295, |
00 |
Toast Skagen 1,2,4,6 |
225, |
00 |
Gravet laks, dillstuet potet 1,4,6 |
245, |
00 |
Fisk og skalldyrsuppe 2,4,6 |
255, |
00 |
|
|
|
Åker og Eng |
|
|
Steamed buns, spicy duck (1,5) |
195, |
00 |
Asparges, hollandaise 3,5,6 |
245, |
00 |
Cheeseburger "Janson" (1,3,4,6) |
245, |
00 |
Roastbiff, potetsalat, løk (2,5,6) |
245, |
00 |
|
|
|
Skog og Fjell |
|
|
Skogens konge, løjrom (4,6) |
225, |
00 |
Hjorteragu, sopp, småløk (6) |
295, |
00 |
|
|
|
Søtt og Salt |
|
|
Crème brulee, sorbet 3,6,9 |
145, |
00 |
Sjokolade, karamell 1,6,9 |
145, |
00 |
Rabarbrasuppe, jordbærparfait 3,6 |
145, |
00 |
Oster, aprikos, knäkkebrød 1,6 |
175, |
00 |